Jb verrast iedereen

0
1455

Het lijkt erop dat de relatie van Justin Bieber en Selena Gomez nieuw leven is ingeblazen. Volgens bronnen zou de 23-jarige Bieber wakker zijn geschud toen bleek dat Gomez, die deze zomer een niertransplantatie onderging, het misschien niet zou redden.
Fans kunnen hun geluk niet op, nu vrijwel zeker is dat de twee weer een koppel zijn. Maar wie nam nu eigenlijk de eerste stap? Een ingewijde laat aan TMZ los dat de zanger degene was die Gomez weer opzocht. ,,Justin had geen idee hoeveel Selena voor hem betekende, tot hij zich realiseerde dat ze misschien dood zou gaan”, luidt de verklaring.

Twijfels
Volgens de entertainmentsite moest Bieber wel wat moeite doen om de 25-jarige brunette, die tot vorige week met The Weeknd ging, weer voor zich te winnen. Toch zou Bieber haar hebben overtuigd om hun relatie weer op te pakken. “Selena had haar twijfels, maar Justin wist haar alsnog over te halen”, aldus de bron.

Geruchten
Hoewel Bieber en Gomez hoogstwaarschijnlijk écht een koppel zijn, zijn er ook andere geruchten opgedoken. Zo stellen verschillende berichten dat de twee alleen bij elkaar zijn voor commerciële doeleinden. “Niets van waar”, veegt de ingewijde dat van tafel.

De sterren hadden enkele jaren een knipperlichtrelatie, die in 2014 abrupt eindigde. Gomez had tussendoor veel vriendjes, maar dat waren ‘tijdelijke vervangers’, zei een bron eerder tegen US Weekly.

Hij is de eerste popartiest die 200 keer een kind blij maakte met een ontmoeting. Bijna bij iedere stop op zijn tours ontmoet Justin sinds 2009 zieke kinderen, die hij niet alleen blij maakt met een handtekening en knuffel, maar ook vaak kaartjes cadeau geeft voor zijn show.

Champ of Charity Award
De zogenoemde Champ of Charity Award wordt maandag uitgereikt door de winnaar van vorig jaar, Cody Simpson. ‘Het is een eer en voorrecht mijn vriend Justin Bieber deze prijs te overhandigen voor zijn voorbeeldige werk met Make-A-Wish’, meldde Simpson.

The Hollywood Awards bekroont dit jaar voor de zestiende keer de beste sterren, verkozen door tieners. Kelly Osbourne presenteert dit jaar de show – One Direction, Jennifer Lawrence, Lea Michele, Emma Stone en Taylor Lautner zijn enkele van de genomineerden.

Vond u deze informatie handig? Vul dan uw naam en email in om wekelijks informatie te ontvangen! Uw privacy zal gerespecteerd worden.

Naam

Jouw email